šumivé
- Řadit dle:
-
- CASTAS DE MONÇÃO – ESPUMANTE
-
- Novinka
-
Toto šumivé víno se vyrábí z moštů hroznů Alvarinho a Trafadura. Fermentací a dlouhým 18 měsíčním zráním v lahvi se dokončí proces, který spojuje maximální vyjádření dvou odrůd hroznů a výsledkem je elegantní, svěží, zářivé a velmi gastronomické šumivé víno.
Výroba
- Vybrané hrozny se celé lisují, aby se získal mošt vynikající kvality
- Mošt je čištěn při 12 °C po dobu 48 hodin a fermentován při kontrolované teplotě po dobu 12 až 15 dní
- Dále produkt zraje po dubu 5 měsíců
- Poté dochází k plnění do lahví a kvašení (klasická metoda) a zrání po dobu 18 měsíců
- Tímto způsobem vznikne toto šumivé víno Alvarinho/Trajadura.
Charakteristika
- Jemné bublinky a neopadávající, elegantní a komplexní chutě
- Suché, plné, dobrá kyselost, svěží, křupavé a krémové s trvalým koncem
Vlastnosti
- Obsah alkoholu 13%
- Kyselost (g/l) 7,19
- Cukry (g/l) 0,9
- pH 3,06
Podávání
- Konzumace ideálně při teplotě mezi 6-8 °C
- Tento brut se zvláště hodí k mořským plodům, grilovanému a pečenému masu
Dostupnost: Skladem Můžeme doručit do: Kód: 66
-
- Novinka
- Tip
-
- CÔTO DE MAMOELAS
-
Vyrábí se z moštu z 100% hroznů Alvarinho. Kvašením v láhvi s prodlouženým stárnutím - 24 měsíců, vždy při kontrolované teplotě a sladěním odrůdy s tradiční metodou Champagne se z Côto de Mamoelas stává jiskřící elegancí, svěžestí, smetanové, vytrvalé a velice jedinečné. Ideální pro všechny příležitosti, kde chcete překvapit!
Výroba
- Vybrané hrozny se celé lisují, aby se získal mošt vynikající kvality
- Mošt je čištěn při 12 °C po dobu 48 hodin a fermentován při kontrolované teplotě po dobu 12 až 15 dní
- Dále produkt zraje po dobu 5 měsíců
- Poté dochází k plnění do lahví a kvašení (klasická metoda) a zrání po dobu 24 měsíců
- Tímto způsobem vznikne toto šumivé víno Alvarinho
Charakteristika
- Jemné bublinky a přetrvávající vůně, minerální, komplexní díky dlouhému stárnutí v láhvi
- Suché, plné, dobrá kyselost, s trvalým a ovocným koncem, kde vyniká odrůda
Vlastnosti
- Obsah alkoholu 13%
- Kyselost (g/l) 7,3
- Cukry (g/l) 4,6
- pH 3,08
Podávání
- Konzumace ideálně při teplotě mezi 6-8 °C
- Vynikající jako aperitiv
- Zvláště se hodí k mořským plodům, grilovanému a pečenému masu, zejména drůbežímu a jehněčímu
Dostupnost: Skladem Můžeme doručit do: Kód: 69